Música

Festival de ritmes al Pirineu d’Osca

El 27è Pirineus Sud Festival Internacional de les Cultures , es rendirà, el mes de juliol vinent, als ritmes de sabor llatí d’estrelles de la música llatina com ara el panameny Rubén Blades i els brasilers Gilberto Gil i Hermeto Pascoal, en una edició dedicada també a l’esperit groove de la música negra i als ritmes gitanos més internacionals.

Pirineus Sud, que va ser presentat la setmana passada a Barcelona en un acte amb el seu director, Luis Lles, començarà el dia 13 de juliol vinent a l’escenari flotant habilitat a l’embassament de Lanuza, al terme municipal de Sallent de Gállego, justament amb Rubén Blades.

Però el festival té altres escenaris i espais de difusió, no només de la música, sinó d’altres propostes com ara el circ. Així, el festival torna a integrar-se als carrers de Graus la segona setmana de juliol. També hi haurà tallers, circ i per primer cop entren altres localitats en joc, com ara Escarriella, que acollirà la primera trobada d’ukeleles, i Biescas, que serà la seu de la programació audiovisual del festival, i els ritmes pausats de la programació Color Café, que envairan la sobretaula al castell de Larrés.

La setmana Global Groove arrencarà el segon cap de setmana del festival amb propostes des del rap d’accent andalús de ToteKing fins al vigorós jazz de Sons of Kemet, passant pel funky de Seun Kuti, el so llatí dels cubans La Dame Blanche i el folk d’Abdul & The Gang.

L’altre eix temàtic serà la nit més llarga del festival, el 27 de juliol, amb més de sis hores de música en directe amb el lema Gitano Mix i amb grups com ara André Reyes featuring Gipsy Kings, Diego Carrasco, Chavea Music Factory i Shantel & Bucovina Club Orkestar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia