Música

Febre electrònica

El Tramunfest de Sant Jordi Desvalls serà la primera gran cita estiuenca de la música electrònica, i el 18 d’agost coincidiran Electronic Sunset i Mediterranea

El Tramunfest oferirà aquest dissabte 12 hores seguides de música, en tres escenaris

Les comarques gironines seran l’escenari aquest estiu de tres grans festivals de música electrònica. Aquest dissabte tindrà lloc a Sant Jordi Desvalls la setena edició del Tramunfest , i el dissabte 18 d’agost coincidiran l’ Electronic Sunset de Sant Feliu de Guíxols i el Mediterranea Electronic Festival de Roses.

El Tramunfest, un festival de música electrònica underground, agruparà prop de 30 artistes repartits en tres escenaris diferents, durant 12 hores, entre les deu de la nit de dissabte i les deu del matí de l’endemà. A cada escenari es podrà escoltar un gènere musical diferent: Underground Stage és l’escenari més emblemàtic del festival, amb artistes de renom com ara Vandal , Gonzi, Narkotek, Belik Boom o Tieum. També hi haurà dos escenaris més encarats al techno i al dub, respectivament, amb discjòqueis com ara Cristian Varela, Fatima Hajji, Benny Page o Sr. Wilson. Els organitzadors esperen que aquesta setena edició sigui la millor de la seva història, per l’alt nivell artístic i per la millora tant en el so com en els efectes visuals. L’entrada costa ara 25 euros en venda anticipada i el mateix dia del festival tindrà un preu de 28 euros. El Tramunfest espera rebre entre 3.500 i 4.000 persones, segons els càlculs de Josep Bosch, director artístic del Tramunfest i del Blau Club.

El 18 d’agost, en la recta final del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, s’ha organitzat a l’Espai Port la tercera edició de l’ Electronic Sunset , una gran festa on es podrà gaudir d’estils com ara el house, el techno o el tech house, representats per artistes tant internacionals com del país. El suís Luciano, un dels discjòqueis més prestigiosos del món, serà el cap de cartell d’aquest esdeveniment, en el qual també actuaran l’holandesa Chelina Manuhutu, el valencià Edu Imbernón i el gironí Ferran Gifre, més conegut com a Enai. En aquest festival, s’hi espera una assistència d’unes 2.500 persones, un miler més que l’any anterior, gràcies a l’actuació de Luciano. Electronic Sunset és una iniciativa de l’associació gironina Electrona, dirigida per Kim Riera, que també ha preparat una festa PreSunset el 29 de juliol a la terrassa del BeOut, de Platja d’Aro, on la música anirà a càrrec de Chelina Manuhutu, Viviana Casanova i Edu Exploited i Mootiv, d’Eumes.

El Mediterranea Electronic també tindrà lloc el 18 d’agost, a la Ciutadella de Roses. A l’escenari principal, el Mediterranea Stage, es punxarà la música més dance, amb discjòqueis com ara el gironí Luka Caro, Kidd Keo i Mandragora. També hi haurà dos escenaris més: el Blau Stage, impulsat pel Blau Club, amb noms com ara Anime, Billx i Floxytek, i un Remember Stage en el qual es podrà mirar enrere amb Pastis, Buenri i Xavi Metralla i Dj Sisu, antic àlies de Luka Caro.

Més enllà dels límits de l’estiu, a Tossa s’ha organitzat el primer cap de setmana d’octubre el Fort Festival, amb Jeff Mills, Paul Ritch i altres artistes de techno i tech house.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona