Música

Música i més, per Sant Llop

La festa de Sant Llop de Miànigues, al Pla de l’Estany, s’ha convertit en un punt de trobada obligat, cada primer diumenge de setembre, per als amants de la música de qualitat que fuig de les propostes més tòpiques de les festes majors, gràcies a la implicació d’alguns veïns i del Projecte Sonora , amb la col·laboració de l’Ajuntament de Porqueres. De fet, no tot és música en aquesta festa popular, que començarà el 2 de setembre amb l’ofici solemne, en què cantarà la coral Les Estunes del centre cívic de Porqueres, i que continuarà amb una audició de sardanes amb la Cobla Bisbal Jove i un vermut per a tothom (13.15 h). Després de dinar tindrà lloc la IV Cronosescalada Biciclista i, durant la tarda, hi haurà jocs de taula i l’espectacle familiar de l’il·lusionista Pere Rafart (17.45 h).

A les 18.30 h tindrà lloc el concert d’Astrio, la potent banda formada per Arecio Smith (Teclats), Santi Careta (guitarra) i Santi Serratosa (bateria), que hi presentarà el seu últim disc, Made in China, on la seva fusió de rock, electrònica i ritmes bastards té com a nova font d’inspiració el kung-fu.

Tot seguit es podrà veure el singular espectacle de dansa Pilar de dos, de la Cia. Clàudia Gómez i Raquel Viñuales (19.50 h), basat en l’estètica i la música del món casteller. Per acabar la festa s’ha programat un concert de Joan Garriga & Madjid Fahem (20.30 h), un duet format a les tavernes de Barcelona que reuneix aquests músics de llarga trajectòria, el primer conegut pel seu treball amb Dusminguet i La Troba Kung-Fú i el segon, pel seu treball com a guitarrista de La Ventura de Manu Chao. Tots els actes són gratuïts, excepte la inscripció en la cronoescalada (2 euros). També hi haurà una exposició de cartells dels alumnes de la classe Miànigues de l’escola L’Entorn.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona