Altres

Formació global

La Casa de Cultura de Girona proposa per aquesta temporada un total de deu cicles i cursos dedicats a les humanitats i a les ciències. El 26 de setembre comença el cicle Un espia a la butxaca, que proposa una reflexió sobre la nostra vulnerabilitat a l’entorn de les noves tecnologies (els dimecres, fins al 24 d’octubre). Altres novetats són un curs d’introducció a la filosofia catalana, en col·laboració amb la Càtedra Ferrater Mora, que repassarà, de manera no cronològica, els autors més importants del pensament a casa nostra (els dimarts, del 2 d’octubre al 18 de desembre), i el curs De la paraula a la imatge, impartit per Juan Jesús Aznar, en el qual s’oferiran recursos per passar de l’escriptura del guió a la seva traducció audiovisual (els dilluns, del 15 d’octubre al 21 de gener).

A més, es reprenen Contemporàlia, que planteja un viatge pels límits de la ciència (els dijous, del 27 de setembre al 25 d’octubre); Intel·ligència creativa, que té com a tema central el canvi global (els dimecres, del 7 de novembre al 19 de desembre), o la nova proposta de medicina del Grup de Recerca en Anatomia Clínica, Embriologia i Neurociència (Neoma), que presenta les últimes actualitzacions de recerca en els efectes que l’ambient té sobre la salut (els dijous, del 8 de novembre al 20 de desembre).

Un any més, tornen dos dels cursos que més èxit han tingut: Mapamundi, amb Josep Martinoy, que ressegueix l’actualitat política internacional (els dilluns, del 8 d’octubre al 14 de gener), i Tòtems de la novel·la històrica, conduït pel periodista i escriptor Martí Gironell (els dimarts, del 15 de gener al 5 de febrer del 2019). Tornarà també el cicle de Filosofia i literatura, organitzat conjuntament amb l’Escola Municipal d’Humanitats, que proposa vuit lectures filosòfiques de les grans obres de la literatura universal (els dilluns, del 21 de gener a l’11 de març).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SALT

Una marató de contes i música per amenitzar la Diada de Sant Jordi

SALT
Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran