Cinema

El coguionista de ‘Déjate llevar’ diu que va resultar “impossible” adaptar el pla de rodatge a l’embaràs de Clotet

Manuel Burque defensa que Leticia Dolera volia comptar amb l’actriu malgrat les característiques del seu personatge

Manuel Burque, coguionista de la sèrie de ‘Déjate llevar’, ha sortit en defensa de la seva creadora i directora, Leticia Dolera, després que Aïna Clotet hagi denunciat aquest dimarts que va ser exclosa del projecte quan va fer saber que estava embarassada.

En un comunicat, Burque argumenta que es va dissenyar un pla de rodatge alternatiu per “adaptar-lo” a les circumstàncies però que “al final va ser impossible” dur-lo a terme per la complexitat de la producció i perquè el rodatge s’hauria allargat fins als sis mesos d’embaràs de l’actriu –diu el guionista–, que interpretava un personatge “el motor principal del qual és no voler estar embarassada” i amb “força escenes de sexe, algunes bastant explícites”. Burque destaca, a més, que Dolera ha comptat amb un equip majoritàriament femení i afegeix que cinc noies han treballat embarassades durant el rodatge.

Manuel Burque ha sortit al pas de les crítiques d’Aïna Clotet per la seva substitució a la sèrie ‘Déjate llevar’, segons l’actriu, després que comuniqués el seu embaràs i al·legant “el cost altíssim” de la pòlissa d’assegurança per embarassades i la dificultat de canviar el pla de rodatge.

El coguionista de la sèrie no fa referència al fet que fos més costós mantenir l’actriu a la producció, però insisteix que “resultava impossible” adaptar a ella un pla de rodatge de gran complexitat: “Diversos protagonistes, 93 actors i una quantitat gegant de localitzacions”, enumera.

I això, afegeix, malgrat que quan Clotet va comunicar la seva situació es va crear un gabinet de crisi “per intentar adaptar tot el pla de rodatge” a l’actriu. “Creieu-me que es va intentar. La Leticia volia que així fos”, afirma Burque.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda