Música

José González, Tamino i Ferran Palau enceten el primer Secret Vida

El festival, amb un cartell sense revelar, combina noms coneguts amb artistes per descobrir

El germà petit del Vida de Vilanova i la Geltrú se celebra aquest cap de setmana a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes

El germà petit i més enigmàtic del festival Vida de Vilanova i la Geltrú, el Secret Vida, ha arrencat aquest divendres a la tarda a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes amb una combinació de grans noms amb artistes per descobrir. Les primeres sorpreses de la nit han estat el cantautor suec José González, el català Ferran Palau i el belga Tamino.

Quan el presentador del programa Hoy empieza todo de Radio3, Ángel Carmona, mestre de cerimònies de la nit, ha donat algunes pistes del primer cap de cartell de la nit el públic ha començat a corejar el nom de José González, una de les grans apostes del Secret Vida. I és que malgrat que el cantant i guitarrista d’origen argentí ha visitat en diverses ocasions Catalunya, es guanya el públic a cada actuació. El cantautor ha interpretat a la sala Hispano Suiza alguns dels grans hits de la seva carrera davant un púbic entregat, entre els quals la particular adaptació de “Teardrop” de l’àlbum Mezzanine de Massive Attack.

Veu i guitarra per encendre el foc

El jove compositor belga d’origen egipci i libanès Tamino ha estat l’encarregat d’inaugurar la nit amb el seu àlbum de debut Habibi. El so absorbent de la veu de Tamino acompanyada de diverses guitarres han ressonat a una sala Hispano Suiza plena a vessar.

Amb només 21 anys, el músic va passar d’actuar en cafeteries a formar part del cartell d’un dels festivals més grans de Bèlgica. Vinculat a la música des de petit, els seus pares li van posar Tamino en record al paper principal per a tenor a l’òpera La flauta màgica de Mozart.

El circuit del festival s’ha desplaçat després a la sala Grace amb l’actuació del músic Ferran Palau. El compositor i cantant ha presentat peces del seu tercer disc en solitari, Blanc, que repeteix la fórmula que ha batejat com a “pop metafísic”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona