Art

El fons d’art de la vall d’Aro

La Masia Bas de Platja d’Aro exposa ‘Testimoni artístic’, una mostra col·lectiva d’una trentena d’artistes que han exposat al municipi entre els anys 2011 i el 2018

L’espai cultural de la Masia Bas de Platja d’Aro exposa una selecció d’obres del Fons Municipal d’Art d’aquesta dècada –d’entre el 2011 i el 2018–, titulada Testimoni artístic. La mostra, de caràcter col·lectiu i inaugurada el passat 22 de desembre, es pot visitar fins al 6 de gener.

Des de l’any 1983 el consistori de Castell-Platja d’Aro organitza i presenta exposicions individuals o col·lectives d’artistes contemporanis de tècniques diverses: pintura, escultura, dibuix, gravat, ceràmica i fotografia. El Fons Municipal d’Art s’ha anat bastint exclusivament amb les aportacions dels artistes que han exhibit la seva obra als espais expositius del municipi. La col·lecció és eclèctica en mitjans, formats, tècniques, moviments i estètiques, amb molts accents i amb una gran proliferació de llenguatges artístics. Està formada per un conjunt d’obres que comprèn, principalment, un llarg període de l’art català, i cada vegada més, també amb peces d’artistes importants en l’àmbit internacional. Centrada en diferents corrents, tant abstractes com de ressò figuratiu i realista, amb una visió exhaustiva de la concepció tradicional del paisatge i la figura.

La mostra d’aquest any recull obres dels següents creadors: Emili Armengol, Arranz Bravo, Francesc Artigau, Carles Bros, Pep Camps, Xavier Carbonell, Vincenzo Carmenati, Quim Domene, Español Viñas, Pilar Esporrin, Alberto Fabra, Gómez Ascaso, Anna Lentsch, Martínez Tarrassó, Imma Masó, Ivan Morales Cama, Josep Niebla, Joan Puig Manera, Joan Raset, J.C. Roca Sans, Antonio Rojas, Alba Roqueta, Rosa Serra, Patricia de Solages, Àlvar Suñol, Evarist Vallès, Lluís Vilà i Isidre Vilaseca.

D’altra banda, el castell de Benedormiens acull el 39è Concurs de Diorames, Pessebres i Composicions Nadalenques, i el Parc dels Estanys és escenari de la mostra escultòrica Walking Trough, de Manel Àlvarez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda