Música

Àlex Pérez, sense barreres

Aquest jove músic vidrerenc, estudiant de l’Esmuc, publica el seu primer disc i el presenta avui a Vilobí

‘Indesinenter’ és “un disc artesà” en el qual han col·laborat Cesk Freixas i Gemma Humet

Àlex Pérez, un jove músic vidrerenc que estudia sonologia a l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc), ha publicat el seu primer disc, Indesinenter, que presentarà avui en un concert gratuït al Teatre de Vilobí d’Onyar (19.45 h). “Aquest és un disc artesà i autoeditat, de l’arbre al plat”, diu Pérez sobre aquest treball titulat amb un adverbi llatí, que, segons el seu autor, ha triat perquè “fa referència a la idea d’avançar sense parar i superar totes les traves, i és el títol també d’un poema d’Espriu, que parla de la llibertat, de no ser súbdit de ningú, ni tan sols de nosaltres mateixos”. El disc inclou deu cançons, entre les quals s’ha triat com a single i videoclip La por , un tema en què han col·laborat els cantants Cesk Freixas i Gemma Humet. A la cançó Vida hi col·labora Gemma Pérez i el videoclip s’ha realitzat a partir de vídeos familiars cedits pels seguidors de l’Àlex i la Gemma a les xarxes. Com a bonus track del disc, apareix la cançó Benvingut, amb la cantaora flamenca María José Llergo, que es va crear per donar suport al col·lectiu Acció Solidària Mediterrània.

Àlex Pérez (veu i guitarra) actuarà aquest vespre a Vilobí amb la mateixa banda que ha gravat el disc, formada per amics i companys de l’Esmuc: Isaac Romagosa (guitarra), Adrià Serrano (guitarra), Oriol Tonietti (bateria) i Jaume Àvila (baix).

“Aquest és un disc molt eclèctic. El pop és el centre, però hi ha influències del folk, el soul o el hip-hop. Partint sempre de la idea que hem de lluitar contra les moltes barreres que ens posen i ens posem, cada cançó té un missatge diferent i per això també sona diferent”, explica Àlex Pérez, que ha pogut editar el disc en part gràcies a una campanya a Verkami. En la part tècnica, Marc Urrutia, Bernat Villà i Àlex Almirall li van donar un cop de mà en les mescles del disc, i la masterització va anar a càrrec de Ferran Conangla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda