Bromera publica l'obra guanyadora del premi Vicent Andrés Estellés de Burjassot

Acaba de sortir al mercat de llibre, l'últim títol de la col·lecció «Bromera Poesia», que resulta ser l'obra guanyadora en l'edició del Premi de Poesia Vicent Andrés Estellés de Burjassot 2009.

Es tracta del darrer recull de poemes de Ramon Guillem, una obra que planteja el dualisme existent entre la llum i la foscor. Abisme i ocell empra termes bastant més categòrics i oferta la visió existent entre al vida i la mort.

No obstant això, aquest plantejament tan dual, no es proposa com a una lluita de contraris, sinó com l'acceptació profunda que significa entendre que també la mort forma part de la vida, de la mateixa manera que la llum no s'entendria sense la foscor.

El mateix autor ha explicat en repetides ocasions que, malgrat la presència constant de tot tipus d'abismes, l'obra aspira a ser un cant vitalista.

RAMON GUILLEM (Catarroja 1959) és llicenciat en Geografia i Història i treballa com a tècnic de biblioteques. ha publicat hui poemaris, entre els quals destaquen Terra d'aigua, Solatge de sols i Celebració d ela mirada, tots ells premiats en diversos certàmens literaris del País Valencià. La seua poesia ha estat traduïda al francés, al gallec a l'èuscar, al xinés i al castellà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.