Teatres rectifica i es compromet a mantindre el suport econòmic a la Mostra de Teatre d'Alcoi

La directora de la mostra assegura que la trobada teatral tindrà una durada de quatre dies i no tres com va anunciar la passada setmana

La directora de la Mostra de Teatre d'Alcoi, Carmina Nácher, ha avançat hui que la vintena edició de la mostra durarà quatre dies com en anys anteriors atés que la consellera de Cultura, Trini Miró, «ha manifestat la seua voluntat de continuar donant suport a la mostra». Miró s'ha compromés a mantindre l'ajuda de 80.000 euros per al certamen després que Nácher va assegurar, la passada setmana, que Teatres de la Generalitat havia reduït un 75 per cent la seua aportació i que, en conseqüència, la mostra es veia obligada a reduir l'exhibició d'espectacles i la seua durada en un dia.

Nácher ha recordat que fins dilluns havien estat treballant sobre una programació de quatre dies i que, per tant, «no cal retocar el que ja estava previst». Sobre això, ha remarcat que en els propers dies es donarà a conéixer un avançament de la programació, així com detalls relatius a la participació de les companyies en la XX Mostra de Teatre d'Alcoi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.