Música

ESTEREOFÒNICS

xavier castillón

Un estiu, 82 concerts

La cinquena edició del cicle musical d’estiu Estereofònics aplega un total de 82 concerts majoritàriament gratuïts en 113 dies: els que van de l’1 de juny al 21 de setembre. Aquest “festival de festivals” és la suma de diverses programacions que tenen lloc al municipi de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró al llarg de l’estiu, inclosos autèntics clàssics com ara el Festival Internacional de Música de s’Agaró, tot un referent de la música de cambra que celebrarà la 23a edició del 20 de juliol al 21 de setembre, i el festival Nits de Jazz, que per 22è estiu consecutiu convertirà la platja Gran en un escenari ideal per gaudir d’una desena de concerts gratuïts, tots els divendres entre el 6 de juliol i el 31 d’agost. Aquest any hi actuaran, entre altres formacions, The Sey Sisters, la Barcelona Big Blues Band & Lluís Coloma i White Pepper, l’homenatge de Nito Figueras i Laura Simó a dos clàssics de The Beatles, Sgt. Pepper’s i el doble blanc.

Tot just arriba a la segona edició el Festival Propers, que té lloc al centre històric de Castell d’Aro, amb actuacions de tarda i de petit format com ara les que oferiran Ramon Aragall, el 16 de juny, i Clara Peya, el 30 de juny (19 h).

La 6a mostra d’espectacles familiars Xalaro tindrà lloc del 21 al 23 de juny. Hi actuaran, per exemple, Obeses, Reggae per Xics, Xiula i The Beatbox Collective. La cloenda coincidirà aquest any amb el gran castell de focs de Sant Joan a la platja.

Dos dels festivals més singulars són el Desemboca (6 i 7 de juliol) i el FestiSurf Costa Brava (21 de setembre). El primer està consagrat al rock-and-roll més enèrgic i inclourà Koko-Jean & The Tonics, Flamingo Tours, Myriam Swanson & Amadeu Casas, etc. Pel que fa al FestiSurf, aquest festival de surf-rock únic a la costa catalana estarà protagonitzat per Los Mambo Jambo Arkestra, Juanita Banana, The Phantom Dragsters i els londinencs Oh! Gunquit.

A les programacions musicals de les festes majors de s’Agaró, Platja d’Aro i Castell d’Aro, les havaneres i les sardanes, també s’hi afegeixen alguns concerts del Festival de Guitarra Girona-Costa Brava. Molta música.

ESTEREOFÒNICS
De l’1 de juny al 21 de setembre


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Faulkner, l’autor de les mil veus

Barcelona
MÚSICA

Guillamino: “A la música del país, li falta un sentiment una mica més de tribu”

BARCELONA
música

Lecocq debuta amb ‘Sous la glace / Sota el gel’, un manifest bilingüe contra la superficialitat

la bisbal d’empordà
Crítica
música

Blau de Colònia

GIRONA
calonge

L’Orquestra Di-versiones encapçala el cartell del tercer OncoMusic Fest

calonge

Llum verda a la nova biblioteca central pendent de trobar el finançament de 13,9 milions

SANT CUGAT DEL VALLÈS
TEATRE

El TNC aborda la crítica al sistema judicial amb ’Els criminals’

BARCELONA
Cultura

Adeu a Lorena Velázquez, la reina del cinema fantàstic

novetat editorial

Laurent Binet presenta una novel·la epistolar i detectivesca

Barcelona