Arts escèniques

Circ i dansa d’estiu

Escènit inclourà una dotzena d’espectacles gratuïts a la plaça del Pallol i els jardins de les Pedreres

El cicle d’estiu organitzat pel Teatre Municipal aposta pel circ contemporani i la dansa ‘km. 0’

Els espectacles de dansa creats per artistes locals i el circ contemporani són els eixos principals de l’Escènit, la programació d’estiu organitzada pel Teatre Municipal de Girona , que inclourà una dotzena d’espectacles gratuïts i per a tots els públics, entre el 28 de juny i el 29 de juliol. La retransmissió de l’òpera Tosca, de Puccini, que es podrà veure des dels jardins de les Pedreres en el marc del projecte El Liceu a la fresca, obrirà aquesta programació el 28 de juny. La resta d’espectacles tindran lloc a la plaça del Pallol, darrere del Municipal.

La companyia gironina de dansa Impàs , formada per les germanes Elena i Neus Masó, presentarà la tragicomèdia Andare, el dijous 4 de juliol. Pel que fa a les propostes de circ contemporani, cal destacar els espectacles internacionals de la companyia Kadavresky , que vindrà a Girona amb el nou muntatge de circ sobre esquís Les madeleines de poulpe , el 9 de juliol, i La Compagnie, que portarà la seva proposta de bàscula i pal xinès L’avis bidon-Face A, el 18 de juliol. També s’hi podran veure les actuacions de suspensió capil·lar dels Mumusic Circus i el seu Flou Papagayo, el 10 de juliol; els 250 kg de palla i 125 kg de massa humana d’Amer i Àfrica Circ Cia., amb l’espectacle Envà, l’11 de juliol, o l’adaptació a les tècniques del circ de la novel·la Josafat, de Prudenci Bertrana, a càrrec de la companyia Passabarret , el 16 de juliol.

La programació familiar inclourà els dilluns de juliol cinc espectacles en què les arts del circ, l’humor i els pallassos seran els ingredients principals: Lady, Frank & Stein, de la cia. Moviments, l’1 de juliol; Ille O, dels francesos Barolosolo , el 8 de juliol; La Bella Tour, el 15 de juliol; Oyun, de la companyia El Fedito, el 22 de juliol, i Rojo estándar, de lanördika , el 29 de juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda