Arts escèniques

Quatre dies, quaranta veus

La setzena edició de l’(a)phònica tindrà lloc del 27 al 30 de juny a Banyoles

El festival de la veu de Banyoles, (a)phònica, ha presentat la programació de la setzena edició, que tindrà lloc del 27 al 30 de juny, i que inclourà una quarantena d’actuacions i activitats paral·leles per a tots els públics. Brass Against, Opus Jam, Cala Vento, Salvador Sobral, Orchestra Fireluche amb Pau Riba, Pau Vallvé, Marc Parrot i Canimas –Jacquet–Mas són alguns dels artistes que hi actuaran. Quatre dies, quaranta propostes amb grans noms de casa nostra, internacionals i veus emergents i arriscades.

El festival començarà el dijous 27 de juny amb l’actuació del raper banyolí Daura Mangara i la presentació a les comarques gironines del documental Negre de merda (20.45 h, Auditori de l’Ateneu), que ell mateix protagonitza, dirigit pel també banyolí Manel Serrat i guanyador del premi del públic i del jurat en el darrer Festival In-edit. L’endemà, el 28 de juny, entre altres, actuaran Cor de Teatre Small per, seguidament, pujar a l’escenari un dels plats forts, Salvador Sobral, que actuarà per primera vegada a les comarques gironines per presentar el seu nou disc, Paris, Texas. Dissabte, serà Marc Parrot un dels artistes més destacats del panorama musical català, el que presentarà les cançons del seu nou disc, Refugi en una iurta situada al monestir de Sant Esteve. Més tard, es podrà veure l’espectacle ideat especialment per a l’(a)phònica, Canimas–Jacquet–Mas, que commemora els vint anys de la gira que van dur a terme Roger Mas, Eduard Canimas i Gerard Jacquet per tota Catalunya anomenada Cruïlla de cantautors, Un monòleg de La Ilíada amb Eduard Farelo completarà un dissabte intens en què també es faran sentir Brass Against i Cala Vento. En l’última jornada del festival, diumenge, hi haurà les actuacions de la Black Music Big Band, ajo & min, Joana Serrat, l’Orquestra Fireluche i Pau Riba. Tancarà el festival Opus Jam, la formació francesa de beatbox. El 73% de les activitats són gratuïtes i les entrades estan a la venda en el web del festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen