Música

Treballant per la música del país

Els Pets, Toti Soler i Gemma Humet, Jordi Molina i Alidé Sans i Carles Belda actuaran en el 16è Musicant

El festival de Campllong tindrà lloc del 27 al 30 d’agost i les entrades ja estan a la venda

El festival Musicant de Campllong es manté ferm, en la seva 16a edició, en la seva aposta per la música del país, amb quatre concerts de diferents estils que tindran lloc en diferents espais del municipi, entre el 27 i el 30 d’agost. Concretament, el dimarts 27 Toti Soler i Gemma Humet presentaran la seva Petita festa als jardins de l’església, amb el quartet que completen Marc Prat (contrabaix) i Arnau Figueres (percussió); el dimecres 28, la cantant, acordionista i guitarrista aranesa Alidé Sans interpretarà les cançons en llengua occitana del seu Henerècla , acompanyada pel guitarrista Paulin Cortial i l’acordionista Carles Belda, al local social, i el dijous 29, el músic blanenc Jordi Molina, un dels grans revolucionaris de la tenora, portarà Retrat en groc als jardins de l’església, amb el seu potent septet de reminiscències jazzístiques. Els Pets tancaran el Musicant el divendres 30 d’agost amb un concert a la plaça Catalunya, emmarcat dins la gira de presentació del seu últim disc, Som. Tots els concerts començaran a les 21.30 h, i les entrades dels tres primers concerts tenen un preu de 12 euros, a la venda anticipada, i de 15 euros a la taquilla. Les localitats del concert d’Els Pets costen 29 euros a la venda anticipada i 35 euros a la taquilla. El de Campllong serà també l’últim concert que Els Pets oferiran aquest estiu a les comarques gironines, com a culminació d’una bona temporada per a l’experimentat grup de Constantí, que abans haurà passat per altres festivals, com ara el Cruïlla, el Canet Rock, el de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols i el del Fòrum Romà d’Empúries.

Organitzat per l’Ajuntament de Campllong, el Musicant es presenta com el Festival de Música del País, per la seva aposta pels intèrprets i els compositors catalans de totes les èpoques i, d’una manera més específica, per creadors vinculats a les comarques gironines com ara Jordi Molina i Toti Soler, en aquesta edició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona