Arts escèniques

Liceu a la Fresca arriba a totes les comarques

En el cinquè any del programa Liceu a la Fresca , que impulsa el Gran Teatre del Liceu amb el suport de la Fundació La Caixa, Televisió de Catalunya i des de fa tres anys La 2 de RTVE per repartir el senyal per als municipis de l’Estat espanyol, la representació de Tosca es podrà veure divendres en pantalles de tot Catalunya. En realitat, el gros de les accions obertes al públic (221) seran a Catalunya, També es podran veure en 25 espais de l’Estat espanyol, cinc de la Catalunya del Nord i a la capital d’Andorra. A Barcelona, es repetirà l’emissió a l’Arc de Triomf (amb 2.000 cadires al carrer) on hi haurà el senyal del Liceu amb els comentaris de Carolina Rosich i Jofre Font. Serà la darrera funció de la reposició de Tosca dirigida per Paco Azorín. La funció començarà a les 20 hores al Liceu i la retransmissió, a partir de les 22 hores.

El director general del Liceu, Valentí Oviedo, admetia en la presentació del Liceu a la fresca la responsabilitat del Liceu a l’hora de difondre l’òpera més enllà de l’àrea metropolitana, “allà on no arriba el metro”. Amb l’aventura espanyola i a la Catalunya Nord, fa un pont també allà on s’hi pot anar amb AVE, ironitzava Elisa Duran, directora general adjunta de la Fundació La Caixa: “A través de la cultura es millora la societat”, deiaahir.

Un altre canal de difusió del Liceu són les conferències. Si fa cinc temporades, se n’havien fet set a tot Catalunya, enguany se n’han programades 124 (per parlar del gènere líric en general i també de les obres del seu cartell): Enguany, 5.200 persones han comprat entrada al Liceu després d’aquestes xerrades, 21% més que el curs passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona