cultura

El festival de jazz de la Pera dobla el nombre de concerts en la tercera edició

A més, dos es faran, per primer cop, fora del terme

L'increment del nombre de concerts ha estat plantejat per l'empresa Link Produccions després del gran èxit de l'edició de l'any passat, en què es va aconseguir omplir l'aforament gairebé en totes les actuacions. El nombre de concerts també ha provocat l'ampliació d'una jornada més del festival a la Pera, que passa de tres a quatre dies. I per acabar de potenciar el festival, que intenta fomentar la producció de jazz en català i la música en viu, s'ha decidit que els dos primers concerts, que tindran lloc durant el mes de maig –no al juny, com és tradicional–, es facin fora de la Pera.

Així, el primer concert de Jazzpera 2010 es farà a Girona el 22 de maig. En concret, al Sunset Jazz Club, amb Víctor Correa Septet Coltrane. Quatre dies més tard tindrà lloc el segon concert extern. Es tracta de l'actuació de Marc Ayza Trio a la Cova del Drac, a Barcelona.

El primer concert a la Pera tindrà lloc el 18 de juny a l'església de la Pera. Actuaran Carles Bech & Anna Herrero. A l'endemà tindrà lloc el concert de Mmm... Cole Porter, amb Clara Luna, al museu Gala Dalí de Púbol.

El divendres següent, el 25 de juny, actuarà Raynald Colom Quartet a la plaça de la Pera. I a l'endemà, al mateix indret, Javier Colina & Sílvia Pérez Cruz.

Els preus dels concerts van dels 6 als 18 euros, encara que es pot comprar les dels dos darrers, que són els que valen 18 euros, per 30. Aquest any no s'ha inclòs en el paquet d'entrades el del Castell de Púbol a causa de l'aforament reduït.

D'altra banda, els empadronats al municipi que comprin les entrades anticipadament tindran preus especials. A més, els veïns de la Pera són els protagonistes dels pòsters del festival, on destaca el matrimoni Teixidor Almar, que tenen 90 anys i el 24 de març van celebrar els 65 anys de casats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
cultura

Vilassar de Dalt: aparador de la fotografia analògica fins al 18 de juny

Vilassar de Dalt
Cultura

Mor Gudrun Ure, actriu escocesa protagonista de la sèrie infantil ‘Super Gran’

Cultura

Mor la presentadora i actriu mexicana Verónica Toussaint

Cultura

Mor Tony McFarr, el doble d’acció de Chris Pratt i Jon Hamm

música

Pol Bordas estrena ‘Cor petit’ amb la ‘col·labo’ de Figa Flawas

girona

La Casa Natal de Dalí, guardonada en els Premis CETT Alimara

FIGUERES

L’Ajuntament de Portbou torna a ser patró de la Càtedra Walter Benjamin

PORTBOU
música

Cala Vento versiona ‘Pau’ d’Els Pets en el seu vintè aniversari

girona
cinema

Nous membres d’honor de l’Acadèmia del Cinema Català

barcelona