Música

Tonina i José brillen a l’Estartit

La jove cantant i contrabaixista nord-americana Tonina (foto) va obrir ahir la segona jornada del sisè Jazz Festival de l’Estartit , al Molinet, on tot seguit va actuar el vocalista nord-americà de jazz i de soul José James, que hi va presentar el seu darrer disc, Lean On Me (Blue Note, 2018), el seu apassionat homenatge al gran Bill Withers. Tonina, tot un talent emergent impulsat per la factoria de Javier Limón, va cantar a l’Estartit els temes del seu primer disc, Black Angel . Una gran nit de veus càlides i ritmes vibrants.

El festival continua avui al Molinet amb un altre programa doble, del qual ja s’han exhaurit les entrades, format pel saxofonista Lluc Casares i el seu quintet –premi Enderrock al millor disc de jazz per Sketches Overseas– i el guitarrista holandès Stochelo Rosenberg amb el Biel Ballester Trio. Demà, diumenge, tancaran el festival de l’Estartit l’històric The Golden Gate Quartet i Rita Payés Quartet (20 h, 35 euros).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia