Música

Haydn en la recta final del Festival de Torroella

El 39è Festival de Torroella de Montgrí afronta la recta final amb un monogràfic dedicat al pare de la simfonia, Joseph Haydn, a càrrec de la violinista francesa Amandine Beyer al capdavant del seu grup Gli Incogniti , formació que pren el nom de l’Accademia degli Incogniti, un dels cercles artístics i literaris més actius del segle XVII a Venècia. En el seu retorn al festival, on l’any passat van oferir un singular programa d’obres de Bach, l’autoria de les quals s’havia posat en dubte, Gli Incogniti i Amandine Beyer redescobreixen les simfonies i els concerts de Haydn, que són l’objecte del seu últim disc, Concerti per Esterházy. El concert té lloc avui, a les deu de la nit, a l’auditori Espai Ter. Abans, a les vuit del vespre, la mateixa Amandine Beyer i Baldomero Barciela oferiran una conferència d’introducció al programa del concert.

D’altra banda, enel tercer i últim concert de la nova sèrie Singulars Torroella, que se celebra en marcs històrics de la població es proposa un duo inusitat: el contratenor Carlos Mena i l’acordionista Iñaki Alberdi al Palau Solterra, seu de la Fundació Vila Casas (20 d’agost). L’endemà, dimecres, es projectarà un documental sobre Enric Granados al cinema Montgrí i, per acabar, dijous l’Orquestra Simfònica del Vallès hi posarà la cirereta amb el concert de clausura d’aquesta 39a edició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

crònica

Una sola música que tothom balla com vol

SANT JORDI A GIRONA

Tornar al centre perquè no canviï res

Girona

La festa amb tendència a l’alça

Barcelona
publicacions

Surt el número 12 de ‘Temperatura’, la ‘Revista per anar a cagar’

girona
crítica

Tensar els fils d’estendre

Girona

Es recupera l’essència amb el retorn a la Rambla i la plaça Catalunya

Girona
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES