Cinema

Donald Sutherland, tercer premi Donostia del Festival de Sant Sebastià

En aquesta edició també el rebran l’actriu Penélope Cruz i el realitzador Costa-Gavras

L’actor canadenc Donald Sutherland, que ha participat a prop de 200 produccions, serà el tercer premi Donostia de la 67a edició del Festival de Cinema de Sant Sebastià, que se celebrarà entre el 20 i el 28 de setembre.

A més de Sutherland, també han rebut aquesta edició el premi Donostia l’actriu espanyola Penélope Cruz i el realitzador francès d’origen greg Costa-Gavras.

Sutherland rebrà el guardó el 26 de setembre pel seu “mig segle d’excel·lència interpretativa” abans de la projecció en el Palau Kursaal de la pel·lícula “Una obra mestre”, dirigida per Giuseppe Capotondi, que clausurarà la propera edició del Festival de Venècia. Segons l’organització l’actor canadenc, és un professional “capaç de brillar amb la mateixa intensitat tant si és protagonista com actor secundari”. L’any 2017 va ser guardonat amb l’Oscar honorífic per tota la seva carrera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia