Música

Més de 2.000 persones, a Sant Pere de Rodes

El Festival de Sant Pere de Rodes va tancar diumenge la 19a edició amb el cartell de “sold out (tot venut)”. Com a cloenda, el festival va presentar Una nit a l’òpera, amb una formació única de soprano, flauta i piano, amb la coreana Injeong Hwang i els italians Giuseppe Nova i Giorgio Costa. Segons els seus responsables, aquesta edició ha tingut “molt èxit”, i ha presentat concerts d’altíssim nivell i d’una varietat que ha estat fortament elogiada pels més de 2.000 assistents.

Entre els concerts més destacats i que també van veure un ple absolut, cal remarcar el recital de piano Absolute Russia, del jove Evgeny Konnov, guanyador del Concurs Maria Canals el 2018, i el ja clàssic espectacle And the winner is..., amb Carles & Sofia Piano Duo. Enguany, a més, el concert de música de pel·lícules per a piano a quatre mans i orquestra de corda va veure el debut de l’Orquestra Solistes de Catalunya, fundada pel duet gironí.

El Festival de Sant Pere de Rodes s’ha caracteritzat sempre per la seva programació, acurada, amb un gran criteri artístic, i amb l’alta qualitat de les propostes per damunt de tot. S’ha mantingut fidel als orígens com a festival de música clàssica i ha presentat sempre artistes de casa i de fora, amb un gran reconeixement internacional.També cal destacar la descoberta de nous talents, com és el cas de la violoncel·lista francesa Camille Thomas, que va debutar en el festival fa uns quants anys i ara és artista del segell Deutsche Grammophon.L’organització està molt satisfeta de l’edició d’enguany i ja està preparant la celebració dels 20 anys del festival, amb novetats que no ha volgut desvelar, de moment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona