Arts escèniques

L’edició del Fitag més concorreguda

Més de 13.000 persones han assistit als 39 espectacles exhibits en el Fitag 2019, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, que va posar el punt final ahir a la nit després de cinc dies d’actuacions. Amb aquestes xifres a la mà, aquesta dinovena edició ja és la més concorreguda. L’esdeveniment ha aplegat companyies de teatre independent de vuit estats diferents, i una dotzena de grups eren de les comarques gironines.

L’altra valoració destacable és que un 98% dels espectadors recomanaria el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona i un 95% considera que els espectacles que han vist són de qualitat. Així es desprèn de l’enquesta de satisfacció que l’organització ha plantejat al seu públic durant el festival. Pel seu director, Martí Peraferrer, aquests resultats són motiu d’una doble satisfacció: “D’una banda, les xifres evidencien el creixement sostingut del festival, i això és gràcies a un gruix important d’espectadors fidels que repeteixen any rere any. Les companyies que hi han participat s’han sorprès de l’alta ocupació en els espectacles i espais. I, sobretot, n’estem molt contents des del punt de vista qualitatiu i humà: el públic ens ha fet saber explícitament que el Fitag els il·lusiona, els emociona i, en definitiva, els fa més feliços.” El festival està organitzat per la Diputació de Girona amb el suport de la Casa de Cultura, l’Ajuntament de Girona, la Generalitat i l’Obra Social La Caixa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia