La Mostra de Teatre d'Alcoi «torna» a donar prioritat a l'estrena de produccions de companyies valencianes

Producciones Germinal, La Dependent, Albena Teatre i Bramant Teatre són algunes de les companyies que oferiran els seus últims espectacles

La directora de la Fira d'Arts Escèniques, Mostra de Teatre d'Alcoi, Carmina Nácher, ha declarat que amb motiu del vinté aniversari de la mostra, aquesta «pretén tornar un poc als seus orígens, rescatant en gran manera l'objectiu pel qual va nàixer: ser l'aparador de les companyies teatrals de la Comunitat Valenciana».

Nácher n'ha avançat part de la programació i ha explicat que entre els dies 9 i 12 de juny s'exhibiran, en el marc de la mostra, vora una vintena d'espectacles, de gèneres i temàtiques diverses, produïts majoritàriament per companyies valencianes. Segons ha informat Nácher, la major part dels espectacles són estrenes i els altres són de recent exhibició.

Entre les obres programades figuren Tibidabo, de Producciones Germinal; Les dones de Lockerbie, de La Dependent; Waltzing Tirisiti, de la Companyia Antonia Bueno; Què tinguem sort, d'Albena Teatre; El último beso, de Bramant Teatre; i Questi Fantasma, d'Eduardo Felippo.

Nácher ha valorat el fet que «les companyies valencianes continuen invertint temps, diners i imaginació en noves produccions teatrals, en un moment delicat». Segons la directora de la mostra: «és la demostració del talent que hi ha i que cada any les obres tenen un nivell més alt».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.