Música

Banda sonora a la posta del sol

Roger Mas, Marion Harper, Cala Vento i Carla Serrat, protagonistes del Festivalet d’aquest cap de setmana

Roses aprofita fins al final els últims rajos del sol i, per quart any, celebra el que anomenen el Festivalet de Roses, amb una programació de concerts musicals a la platja en un ambient chill out que es combinen amb la millor gastronomia local. Un Festivalet 2019, que es durà a terme aquest cap de setmana, amb uns caps de cartell com són Roger Mas, Marion Harper, Cala Vento i Carla Serrat que bé mereixerien refer el nom i anomenar-lo Festivalàs.

Com és habitual, s’han distribuït dues ubicacions: als matins, l’Escenari Festivalet, situat a la platja de les Botxes (davant l’Oficina de Turisme); a les tardes, l’Escenari del Sol, a la platja de la Perola. En aquest espai és on tindran lloc els concerts d’aquesta edició que tenen com a cap de cartell Roger Mas. El cantautor solsoní presentarà (diumenge, a les 17 h) les seves cançons més emblemàtiques i poemes que ha musicat d’altres autors, compartint històries d’anhels i enyorances a la caiguda del sol.

Un altre nom propi és Marion Harper, una de les veus amb més força de l’escena indie en anglès a Catalunya, que dissabte (16.30 h) oferirà un repàs dels seus dos discs, Cotton candy i Hydrangea. Una altra proposta, energètica i ballable, a tenir en compte és la del duet empordanès Cala Vento, que dissabte (16 h) convidaran a participar en una catarsi sonora que fluctua entre el rock i l’intimisme.

Pel que fa als vermuts a peu de platja (12.30 h), dissabte serà la vigatana Carla Serrat i diumenge Marcel Lázara i Júlia Arrey que els serviran musicalment. La proposta gastronòmica varia d’un Pica-tasta, un Menú Festivalet (que serviran dotze restaurants) i Les Postres del Sol coincidint amb l’última posta de sol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia