Música

De Cartellà a Woodstock

La 19a edició del Cartellà Rock celebra avui el 50è aniversari del gran festival

A més de The Cartellà Rock Band, amb 25 músics, hi actuaran Sexy Toys i Hot Drinks

La 19a edició del Cartellà Rock , la gran festa popular del rock gironí, tindrà lloc aquesta nit a les escoles de Cartellà (23 h, gratuït) i invocarà l’esperit de Woodstock en el 50è aniversari del cèlebre festival nord-americà. Organitzat l’associació LE²X, el Cartellà Rock tornarà a tenir avui com a protagonista principal The Cartellà Rock Band, una macrobanda formada per 25 músics de diversos grups que s’aniran alternant a l’escenari per tocar grans clàssics del rock. El cartell de la nit es completarà amb els grups Hot Drinks i Sexy Toys, i el fotògraf David Julià, col·laborador del programa Radiofree Sessions de Ràdio Sant Gregori, serà el presentador.

The Cartellà Rock Band, amb Jordi Vila com a director musical, estarà formada en aquesta ocasió pels següents músics: Nuri Mancebo, Manel Rost, Sheila Endekos, Marc Corso, Arnau Coderch i Arnald Garcia a les veus; Lluis Figueras, Lluís Costa, Jep Vilaplana, Jepi Castilla, Andreu Runo i Jordi Turon a les guitarres; Aleix Pagès, Anna Fusté, Javi Galván, Xavier Pasqual, Enric Ramos, Gerard Llavero i Sue Gere als baixos; Jordi Vila, Marc Marquès, Rubén Berengena i Toni Molina a les bateries, i Miquel Brugués i Albert Casellas als teclats. En les últimes setmanes, tots aquests músics han estat preparant el concert als bucs d’assaig de l’Espai Marfà.

La nit s’obrirà amb Hot Drinks, una banda de rock clàssic i contundent, molt vinculada a Cartellà, que està formada per Adriana Belmonte com a veu solista, Eduard Vidal a la guitarra, Gerard Parés a la bateria i Carles Cruz al baix. El seu repertori està format per versions de temes dels Rolling Stones, Led Zeppelin, Janis Joplin, Aerosmith, AC/DC, Police, Beatles, etc.

Les versions també són l’especialitat de Sexy Toys, una altra banda gironina amb un directe molt potent. Sexy Toys són el cantant Arnald Garcia, els guitarristes Xavi Fontrodona, Jordi Brugués i Jepi Castilla, el baixista Enric Ramos i el bateria Àlex Masó.

El Cartellà Rock té el suport de l’Ajuntament de Sant Gregori, BTM Sound, Ràdio Sant Gregori, Ateneu de la Vall de Llémena, Espai Jove Cal Bolet, Produccions Tremendes, La Mirona, Casa de la Música del Gironès i diversos establiments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona