Arts escèniques

Divertida disbauxa

Una nova producció de teatre professional gironí s’estrena avui a La Planeta de Girona: Una nit mooolt complicada és una tragicomèdia escrita per Pepe Vaquero i dirigida per Martí Peraferrer que es podrà veure a la sala del passeig Canalejas avui i demà, dissabte, a 2/4 de 9 del vespre i també diumenge a les 6 de la tarda, com a cloenda de la XXIX Proposta de Teatre Independent i de la temporada de tardor de La Planeta. Les entrades per a les tres funcions ja estan exhaurides. El dissabte 8 de febrer, Una nit mooolt complicada també es podrà veure al Teatre de Salt i és previst que el seu periple continuï per altres localitats, com ara Vidreres.

Lulú Palomares, David Estany, Maria Sola, Pepe Vaquero, Jordi Manyà, Susanna Bosch i Patrícia Benjumea són els intèrprets d’aquesta producció de Stoptrick Films que, en els seus 80 minuts de durada, narra la història de Víctor i Raquel. Ells són els involuntaris protagonistes d’una trama que fa reflexionar sobre la realitat i la ficció. Ell, que té 30 anys, encara no ha tingut cap relació sexual i ella ha estat reiteradament enganyada per un marit masclista i groller, i una nit decideixen viure una aventura disbauxada i luxuriosa per acontentar aquells que els pressionen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda