Música

Graham Nash i Suzanne Vega, a la Porta Ferrada

Graham Nash i Suzanne Vega protagonitzaran el divendres 24 de juliol un singular i atractiu programa doble a l’Espai Port del 58è Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. Les entrades es posaran avui a la venda, a partir de les onze del matí, al web del festival: www.portaferrada.cat . Graham Nash, de 77 anys, britànic d’origen i nord-americà adoptiu, va formar part de The Hollies, però és sobretot conegut com a membre del supergrup de folk-rock Crosby, Stills & Nash, reforçat en algunes etapes per Neil Young. De fet, Nash forma part per duplicat del Rock and Roll Hall Of Fame com a membre dels dos grups. En solitari, Nash ha publicat mitja dotzena de discos, el darrer dels quals és This Path Tonight (2016). El 2013 també va editar un llibre de memòries, Wild Tales: A Rock & Roll Life, i l’any passat Rhino Records va llançar el disc recopilatori Over The Years…

Pel que fa a Suzanne Vega, la cantant i compositora californiana de 60 anys tornarà a l’Empordà un lustre després d’haver actuat a la Ciutadella de Roses, el 2015, dins del Festival Sons del Món. Suzanne Vega va triomfar a tot el món en els anys vuitanta amb cançons com ara Tom’s Diner i Luka. El seu últim disc és Lover, Beloved: Songs from an Evening with Carson McCullers (2016).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona