Música

Amer sonarà així el 2020

Magalí Sare i Sebastià Gris obriran el cicle Sona Amer el 19 de gener

El cicle inclourà 7 concerts i l’últim anirà a càrrec de Monica Green, que celebra 30 anys a Catalunya

Un concert de Magalí Sare i Sebastià Gris obrirà el diumenge 19 de gener una nova edició del cicle musical Sona Amer, organitzat per Idea Gestió Cultural , l’Ajuntament d’Amer i Joventuts Musicals de Catalunya. El cicle, que rep el suport del departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Girona i el Consell Comarcal de la Selva, inclourà un total de set concerts de diferents estils, fins al 19 d’abril, quan el tancarà la cantant nord-americana de soul Monica Green, que hi presentarà el concert commemoratiu dels seus 30 anys de vida i trajectòria musical a Catalunya. Tots els concerts tindran lloc al teatre El Casal a les 18 h, i els preus de les entrades es mouen entre cinc i quinze euros, i també hi ha un abonament per als set concerts per 60 euros, amb descomptes per a col·lectius com ara jubilats, desocupats, menors de 18 anys i alumnes d’escoles de música. Les entrades ja estan a la venda a idea.entradium.com i a les oficines de l’ajuntament d’Amer.

“Cantant, flautista i percussionista nascuda a Barcelona l’any 1991 provinent d’una família de músics”, així es presenta Magalí Sare en el seu web. Després de formar part del Quartet Mèlt, el 2018 va publicar el seu primer disc en solitari, Cançons d’amor i dimonis. Entre altres projectes, va ser la veu principal del lloat Estómac de Clara Peya. El 2019, Sare va guanyar el primer premi estatal de jazz de Joventuts Musicals amb el guitarrista Sebastià Gris.

Sona Amer continuarà el 26 de gener amb el Joan Chamorro New Quartet, que inclou altres tres joves promeses del jazz: Alba Armengou, Èlia Bastida i Carla Motis. El 9 de febrer, hi haurà canvi de registre, amb la cAMERata Brass Ensemble, dirigida pel romanès Ionut Podgoreanu.

La música de cambra continuarà a Amer el 23 de febrer amb el Trio Pedrell, format per Christian Torres (violí), Ferran Bardolet (violoncel) i Jordi Humet (piano).

El 15 de març hi actuarà Hamsa Hamsa, un grup creat a Barcelona però format per músics de diferents tradicions culturals i musicals, que fusionen el jazz, el rock i sonoritats de l’Orient Mitjà.

El 22 de març, la Cobla Bisbal Jove presentarà a Amer un espectacle per a tots els públics, Tututs!!!, en col·laboració amb l’actor David Planas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona
música

Twenty One Pilots actuaran al Palau Sant Jordi l’abril vinent

Barcelona