Música

Conservatori en directe

El Conservatori obre la temporada al Viader amb castanyoles, piano i flauta

El concert d’avui a l’auditori Viader suma les castanyoles al piano i la flauta travessera

El Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona obre avui la seva Temporada de Concerts amb Olé!, que reunirà a l’auditori Viader de la Casa de Cultura les castanyoles d’Inma González, el piano de Yoko Suzuki i la flauta travessera de Séverine Rospocher (20 h, gratuït). En aquest concert, d’una hora de durada, es podran escoltar composicions de Falla, Marais, Albéniz, Granados i Borne, interpretades per aquest singular trio instrumental.

El Conservatori de Girona programa la seva Temporada de Concerts des de fa tretze anys, i per al curs 2019/20 ha programat un total de deu concerts, i tres més adreçats al públic familiar, la gran majoria dels quals tindran lloc a l’auditori Viader, i tots són d’entrada gratuïta. “L’objectiu és presentar al gran públic una mostra dels diferents instruments que s’imparteixen al conservatori alhora que es dona a conèixer el talent del professorat del centre. D’aquesta manera, els alumnes i el públic en general coneixen una altra faceta del personal docent: la de concertista”, s’afirma a la presentació de la temporada.

El pròxim concert tindrà lloc el 30 de gener i serà protagonitzat per l’organista Josep Maria Escalona (Un programa de mínims de 1r curs d’orgue). El 5 de febrer, Tatevik Katchatrian, violí; Joan Fèlix, viola, i Sylvie Reverdy, violoncel, hi presentaran el programa Classicisme i rebel·lió. El 3 de març actuarà la Cobla del Conservatori, dirigida per Francesc Cassú (La cobla més enllà de la sardana) i el 12 de març ho faran Elvira Querol, clarinet, i Chiko Tanaka, piano (Delicatamente). El 25 de març M. Victoria Fernández, violí, i Marc Piqué, piano, interpretaran la Sonata Kreutzer de Beethoven, i el 16 d’abril Esteve Zulet, flauta travessera, i Maria Gibert, arpa, proposaran un concert titulat Potser... la més maca melodia del món. El 29 d’abril, Glòria Garcés, Jorgelina Giordano, Laura Pallàs, Lluïsa Pardàs, Pili Sanz i Eszter Schütz, cant, i Anna Cassú, piano, mostraran Dues cares del segle XX.

Concert a la catedral

El 22 de maig tindrà lloc a la catedral el concert L’orgue majestuós, amb obres de Poulenc i De Holst, en col·laboració amb la Camerata dels Pirineus i Mare Nostrum Musicae. La temporada es tancarà el 17 de juny al Viader amb el concert audiovisual De pel·lícula! Els tres concerts familiars seran Vivace i allegro in movement, el 19 d’abril a El Canal de Salt, amb els cors Vivace i Allegro; un concert dedicat a la poetessa Núria Albertí, el 22 d’abril, i Ei! Va de Disney!, el 6 de maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
obituari

Mor als 63 anys Laurent Cantet, Palma d’Or de Canes per ‘La classe’

París
CULTURA

La Mostra Nacional de Teatre Amateur compleix vint anys a Pineda

PINEDA DE MAR

Un tribunal anul·la la condemna contra el productor Harvey Weinstein

Nova York
Cultura

Mor Mike Pinder, cofundador i teclista de The Moody Blues

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona