Música

Sogood: 360 graus de música

La nova empresa olotina Sogood Records ofereix als músics tot el que necessiten per impulsar el seu projecte

Sogood Records treballa sobretot amb dos grups, Andana i Jim War Brou, i dona suport a d’altres

En el món de la música ja gairebé no hi ha discogràfiques que es limitin només a publicar discos, ni mànagers que se centrin exclusivament a gestionar els concerts dels seus grups. Ara, tothom fa una mica de tot, o gairebé. És el que actualment es coneix en el sector com a 360º. I a Olot ha nascut, recentment, Sogood Records , una empresa sorgida directament amb aquesta mentalitat.

A partir de l’estudi de gravació que va muntar, fa un parell d’anys, Xevi Casacuberta –gerent i productor–, Flavi Asperó ha impulsat i dirigeix un equip humà format per nou professionals, que cobreix des dels aspectes més relacionats amb la producció musical i el management, fins al disseny gràfic, la fotografia i el vídeo. Després d’haver cursat un grau superior de regidor d’escena i d’haver treballat com a tal en el Festival BioRitme i les festes del Tura, entre altres esdeveniments, Flavi Asperó va proposar a Casacuberta crear aquesta empresa, de què també formen part Adam Bulbena (tresorer i responsable de la gestió de l’espai), Lluís Huguet (productor), també conegut com Hug Sound, fent parella musical amb Doble, i Narcís Fajula i Asperó, com a mànagers. L’equip audiovisual inclou Berta Mendoza (disseny gràfic), Auró Vernet (fotografia) i Albert Ortiz i Àlex Santiago (vídeo).

Sogood Records ha començat a treballar sobretot amb dos grups, Andana i Jim War Brou. Andana és un grup maresmenc de reggae que va néixer el 2016 i va publicar, l’any passat, el primer disc, un EP titulat Rise again, produït pel barceloní King Siva. “És un treball carregat d’energia i espiritualitat”, expliquen des de Sogood sobre el debut d’Andana, un grup que parteix de “la filosofia i les melodies del roots reggae” per crear les seves pròpies cançons. Divendres passat, Andana va estrenar un nou videoclip de la cançó Bona vibra , en col·laboració amb Doble & Hug Sound.

Pel que fa a Jim War Brou, es tracta del nou projecte del baixista i cantant valencià Jaume Guerra Meneu (Orxata Sound System, Obrint Pas, Ramon Cardo & The Nyora Boppers, Zoo), en què també estan implicats altres músics emergents de l’escena jazzística valenciana, com ara Bea Estévez (saxo alt), Carlos Medina (guitarra) i Carlos Ayuso (bateria), per interpretar temes originals, cançons populars i estàndards jazzístics

David Its Me

A més, Sogood Records també dona suport en diferents aspectes logístics a altres joves artistes de l’escena hip-hop i la música urbana, com ara ¡Fresh! i Jupyker i el grup Udols de Llop. També el jove i popular instagramer David Its Me, conegut pels seus vídeos d’humor en català, estrenarà el 9 de febrer la primera incursió en el món de la música a través de Sogood Records. Es tracta d’un tema titulat No tenir-te, que ha produït Hug Sound.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
música

La cantant gironina Jost Jou debuta amb ‘MFQM’: més forta que mai

girona
poesia

Guillem Pérez: “El cor és el vehicle amb què avancen la lectura i la vida”

cadaqués
Cultura

Mor Eduard Lluís Muntada, la veu en català de Vyvyan, el punky d’‘Els joves’

societat

Lectura de poemes i dos concerts per Sant Jordi

santa coloma de farners
SALT

Una marató de contes i música per amenitzar la Diada de Sant Jordi

SALT
Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls