Música

Lluís Costa estrena el projecte Luw al Neu!

El guitarrista i cantant saltenc Lluís Costa farà avui l’estrena absoluta del seu nou projecte, Luw, en el marc del concert central del festival Neu! , el Festival No Internacional de Músiques i Altres Arts, que tindrà lloc a La Mirona de Salt (19.30 h, 14 i 18 euros), en el qual també actuaran Mazoni, El Petit de Cal Eril i Steve Smyth, entre altres artistes.

Luw publicarà el seu primer disc al voltant del mes de març i significarà la tornada de Lluís Costa al rock. Costa, que dirigeix l’estudi de gravació Soundclub de Salt, ha estat component de Barri Baix, Psychoine i Kitsch, i ara fa deu anys va publicar un disc titulat Un mar de confetti, amb el nom Costa 59 i un concepte molt allunyat del rock. En el concert d’aquesta nit, Luw presentarà gairebé tots els temes del disc, amb una formació que inclourà Toni Molina (bateria), Natán Arbó (baix), Adrià Bauzó (teclats i saxo) i Manel Casadevall (guitarres i cors).

La Mirona obrirà les portes a les 18.30 h i una hora després començarà l’actuació de Valentina & The Electric Post. Tot seguit tocaran Checopolaco (20.30), Luw (21.30), Steve Smyth (22.15), El Petit de Cal Eril (23.15) i Mazoni (00.40). Com és habitual, hi haurà un autèntic ambient de festival, amb food trucks, parades de vinils, etc. En la part artística, Jan Barceló hi portarà la seva instal·lació Mo-bidón i Joanic (La Volta), la seva impremta mòbil que permetrà als assistents d’endur-se una estampa d’un dels concerts realitzada al moment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda