Música

Mireïa és Mireia Zamora

La cantant gironina oferirà divendres a la Casa de Cultura un concert acústic de la gira Des del cor’

Ara fa dos anys, la cantat Mireïa (Ripoll, 1991) va treure el seu primer disc, Des del cor, publicat per RGB Suports, que ha presentat en directe a diverses localitats, sobretot de les comarques gironines. Aquest divendres, 31 de gener, Mireïa oferirà un dels últims concerts de la gira de Des del cor a l’auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona (20 h, 3 euros). Serà una actuació acústica, en què la seva veu estarà acompanyada per la guitarra d’Aleix Triadó i el violoncel de Clara Enrich. “Un auditori tan bonic i a casa és un bon lloc per tancar una etapa. Ara ja estic centrada en altres coses”, diu Mireïa, que subratlla el pas a aquesta nova fase creativa amb un canvi d’identitat artística: a partir d’ara deixarà de dir-se Mireïa als escenaris per presentar-se simplement com Mireia Zamora , el seu nom real.

Mireia Zamora creu que la sonoritat acústica del concert de divendres pot marcar també el so dels seus pròxims treballs, en els quals vol també combinar el català amb el castellà. “El que sí mantindré és la vocació reivindicativa de les meves cançons, sempre d’una manera subtil, no pamfletària”, explica la cantant. “Sempre intento que la meva música sigui conscient i espiritual. Amb les cançons vull travessar l’ànima de la gent, convidar el públic a entrar en aquest ambient tan intens que m’agrada crear a l’escenari”, hi afegeix Mireia Zamora, que preveu que el seu segon disc sortirà el 2021. “El 2020 em centraré a compondré i trobar el nou so que estic buscant”.

Dissabte, 1 de febrer, Mireia Zamora també actuarà en el concert solidari Jerut , que tindrà lloc al Casal Catòlic de Sant Andreu de Barcelona, on diversos artistes actuaran a benefici d’Open Arms.

Paral·lelament a la seva carrera com a solista, Mireia continua col·laborant amb Toni Xuclà, en el seu espectacle familiar De poetes, cançonetes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
DANSA

El coreògraf Alexander Ekman porta al Liceu un ‘Midsummer Night’s Dream’ poc shakesperià

BARCELONA
MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA
CrÒNICA

Un Sant Jordi fred, però esplendorós

TEATRE

La Perla 29 incorpora un ‘Zoo de vidre’

BARCELONA
CRÒNICA

Banyoles, lectora i novel·lada

crònica

Diada radiant en el retorn a l’essència