Altres

Dinou guardons

Els Ciutat de Barcelona premien la creació, la investigació i la producció

L’Ajuntament convoca anualment els premis Ciutat de Barcelona amb l’objectiu de guardonar la creació, la investigació i la producció fetes a Barcelona. El dimarts 11 de febrer, l’alcaldessa, Ada Colau, i el tinent d’alcaldia Joan Subirats presidiran la cerimònia de lliurament dels premis al Saló de Cent.

Premi Agustí Duran i Sanpere d’història de Barcelona: Ximena Illanes Zubieta pel llibre En manos de otros. Infancia y abandono en la Barcelona del siglo XV . Arquitectura i urbanisme: Anna Noguera i Javier Fernández pel Centre Esportiu Municipal del Turó de la Peira. Arts visuals: Com una mica d’aigua al palmell de la mà, projecte de Mireia Sallarès. Assaig, ciències socials i humanitats: Marta Marín-Dòmine pel llibre Fugir era el més bell que teníem. Audiovisuals: Dones Visuals per les seves iniciatives en el suport i la visualització del treball de les cineastes. Ciències de la vida: treball d’investigació Patient-specific IPSC-derived astrocytes contribute to non-cell autonomous neurodegeneration in Parkinson’s disease, liderat per Antonella Consiglio i Ángel Raya. Ciències ambientals i de la Terra: investigació científica Upper-plate rigidity determines depth-varying rupture behaviour of megathrust earthquakes, de Valentí Sallarès i César R. Ranero. Ciències experimentals i tecnologia: doctor Juan Carlos Morales, pel descobriment d’un planeta gegant i gasós al voltant d’una estrella de massa petita (GJ 3512). Circ: companyia Baró d’Evel per l’espectacle Falaise. Cultura popular i tradicional: associació Carabutsí per preservar, valorar i dinamitzar la memòria gitana. Dansa: Set of Sets, dels coreògrafs Guy Nader i Maria Campos. Disseny: Sara González de Ubieta pel seu treball innovador sobre disseny de calçat. Educació: exposició Antoni Benaiges, el mestre que va prometre el mar, organitzada pel Museu Marítim de Barcelona i Memorial Democràtic. Literatura castellana: Mateo García Elizondo per Una cita con la Lady. Literatura catalana: Serem Atlàntida, de Joan Benesiu. Mitjans de comunicació: cobertura de Betevé de les mobilitzacions a Barcelona arran de la sentència del judici del procés. Música: Chicuelo i Marco Mezquida pel disc No hay dos sin tres. Teatre: Silvia Delagneau i Max Glaenzel per l’escenografia i el vestuari de l’espectacle Europa Bull. Traducció en llengua catalana: Arnau Barios per la traducció d’Eugeni Oneguin, de Puixkin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Cinema

Blanes estrena un festival de cine que reconeix la trajectòria de Mònica Randall

Blanes
Llibres

Òmnium impulsa una recollida de llibres per renovar el fons de les biblioteques

Barcelona

Faulkner, l’autor de les mil veus

Barcelona
MÚSICA

Guillamino: “A la música del país, li falta un sentiment una mica més de tribu”

BARCELONA
música

Lecocq debuta amb ‘Sous la glace / Sota el gel’, un manifest bilingüe contra la superficialitat

la bisbal d’empordà
Crítica
música

Blau de Colònia

GIRONA
calonge

L’Orquestra Di-versiones encapçala el cartell del tercer OncoMusic Fest

calonge

Llum verda a la nova biblioteca central pendent de trobar el finançament de 13,9 milions

SANT CUGAT DEL VALLÈS
TEATRE

El TNC aborda la crítica al sistema judicial amb ’Els criminals’

BARCELONA