Altres

Una trobada amb la cultura inquieta

El Caixafòrum Girona proposa una nova edició de les Trobades amb... per tal de divulgar el treball de cinc creadors que defineixen tendència en les seves disciplines respectives. Seguint el format impulsat el 2012, en aquesta edició intervindran Reskate, Alba Sotorra, Ferran Palau, Baró d’Evel i Bibiana Ballvé, que presentaran la seva trajectòria en un ambient informal que afavoreix la interacció i la proximitat amb el públic. La primera cita serà aquest dijous (19 h) amb el col·lectiu artístic Reskate, que formen María López i Javier de Riba, coneguts pels seus murals, que alternen poesia, il·lustració i grafit, sense desatendre la suggestió de l’entorn i la veu dels veïns. La següent sessió, el 19 de març, permetrà conèixer de prop la cineasta i productora Alba Sotorra, que en els seus films aprofundeix en conflictes polítics, socials i humans d’actualitat, des d’un punt de vista subjectiu i amb atenció a la perspectiva de gènere, com a Game over o Comandante Arian. El 16 d’abril serà el torn de Ferran Palau, un músic que es va donar a conèixer amb la banda Anímic i que en els seus treballs experimenta amb el pop metafísic, subgènere que va contribuir a crear juntament amb El Petit de Ca l’Eril. Amb el seu nou treball, Kevin (2019), ha estat comparat amb Sufjan Stevens o Cass McCombs.

Blai Mateu i Camille Decourtye, responsables de la companyia Baró d’Evel, introduiran les arts escèniques a les trobades, el 21 de maig, a propòsit d’unes obres en què exploren l’animalitat i el llenguatge circense. El 16 de juny tancarà el cicle la presentadora televisiva Bibiana Ballvé, que parlarà de la seva tasca com a fundadora de la plataforma digital TheCreativeNet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona