Música

In-Somni nipó

Els japonesos King Brothers actuaran en la 17a edició del festival, que es farà a Salt i Sarrià el 15 i el 16 de maig

Al parc de la Cope de Sarrià hi actuaran Tano!, P.A.W.N. Gang, Karabash i Willis Drummond

El festival internacional de música independent In-Somni celebrarà la 17a edició el divendres 15 i el dissabte 16 de maig al parc de la Cope de Sarrià de Ter i a La Mirona de Salt. Al parc de la Cope, hi haurà concerts tots dos dies, de les sis de la tarda a les dues de la matinada: el divendres estarà més centrat en les guitarres contundents, amb les actuacions dels japonesos King Brothers , els bascos del nord Willis Drummond, Últim Cavall i el duet sarrianenc Tano!, més altres artistes encara per confirmar. En la jornada de dissabte hi sonarà el rap de P.A.W.N. Gang, l’imaginatiu pop-rock dels barcelonins Karabash i les sonoritats jamaicanes de Rise Up Crew, entre altres propostes encara no concretades per l’organització del festival, que tampoc no descarta que s’afegeixi alguna nova data més endavant.

El mateix dissabte 16 de maig també tindrà lloc a La Mirona una nit de hip-hop protagonitzada per dones, que tindrà com a cap de cartell la barcelonina Anier i també inclourà les actuacions de Balas (Besalú), Skata23 (Calonge), Gea (Sant Feliu de Guíxols) i Trama Music (Girona), presentades per l’associació Rap de Girona amb el lema El rap gironí fet per dones alça la veu.

Les entrades al parc de la Cope costaran 10 euros cada dia i a La Mirona, 12 euros. També hi ha previstos abonaments, que, com les entrades anticipades, estaran a la venda a partir del dimarts 25 de febrer al web www.in-somni.info .

L’In-Somni ha aconseguit el “suport incondicional” de l’Ajuntament de Sarrià de Ter i la seva regidoria de Cultura, per aixecar al parc de la Cope un festival en què tampoc no hi faltaran furgoteques i espectacles gratuïts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda