Altres

Biblioteques reobertes, però amb restriccions

El cinema Truffaut passarà en tres dies d’una tercera part a la meitat de la capacitat

Les biblioteques municipals de Girona –Antònia Adroher, Ernest Lluch, Just M. Casero i Salvador Allende– obriran les portes al públic dilluns vinent, després de més de 100 dies tancades i de tres setmanes realitzant el servei de préstec amb cita prèvia. La Carles Rahola mantindrà encara uns dies el préstec amb cita prèvia, sense accés a l’edifici.

L’obertura de les biblioteques municipals es realitzarà amb algunes restriccions: caldrà sol·licitar cita prèvia per anar a les biblioteques, preferiblement per correu electrònic o bé a través del telèfon de cada centre; l’accés als llibres i documents no serà directe i caldrà sol·licitar-ho al personal si es vol consultar a sala; pel que fa al servei de préstec, és preferible realitzar una petició pel sistema de cita prèvia per agilitzar el procés i evitar l’acumulació de gent a l’equipament, la capacitat estarà limitada a un màxim de 50 persones per biblioteca i el temps màxim d’estada serà de dues hores. De moment, no es podrà utilitzar la zona infantil i l’accés al lavabos no es permetrà, si no hi ha una emergència.

El pas a la fase 3 no es notarà significativament en altres equipaments culturals gironins de manera immediata. Sí que ho notarà el cinema Truffaut , que ahir va ser un dels primers del país a tornar a obrir. Ho va fer amb una tercera part de la capacitat i dilluns ja podrà ocupar la meitat de les butaques: unes 60 localitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona