Cinema

Lloret de Mar tindrà aquest estiu un autocinema de terror

Els promotors són els creadors d’Horrorland

Els actors interactuaran amb els espectadors que seran als cotxes

Lloret de Mar tindrà aquest estiu un autocinema centrat en pel·lícules de terror. A més, més de 30 actors es caracteritzaran de zombis, monstres i altres personatges de terror per espantar tots els espectadors durant el passi de cada film.

Els impulsors del projecte són Horror Box (creadors del parc d’Horrorland que es va crear al Berguedà) i Focus Experience, i plantegen una experiència immersiva amb actuacions en viu durant les pel·lícules. AutoHorror Experience, tal com l’han batejat els seus creadors, seguirà totes les recomanacions sanitàries, ja que els espectadors miraran les pel·lícules des del seu vehicle, sense sortir-ne. L’autocinema es farà a l’aparcament del parc aquàtic de WaterWorld i tindrà una capacitat màxima per a 300 vehicles. Hi haurà una pantalla LED de 120 m² i un sistema d’il·luminació per crear efectes especials. Per sentir l’àudio, els vehicles hauran de sintonitzar Ràdio Lloret de Mar.

Valor afegit per a Lloret

En declaracions a l’agència ACN, el regidor de Promoció Econòmica de Lloret de Mar, Jordi Orobitg, ha destacat el “valor afegit” de la proposta, que “complementa molt bé” l’oferta turística del municipi.

L’AutoHorror Experience oferirà dos tipus d’entrades: en una els espectadors donaran el seu consentiment perquè els actors puguin sacsejar el vehicle, impactar contra els vidres i mullar-los amb sang artificial. La segona modalitat serà sense que els actors vinguin als cotxes. A més, hi haurà una zona de gandules per a gent que no tingui cotxe.

La preestrena serà el dijous 9 de juliol i es farà una sessió dedicada al personal sanitari en homenatge a la seva tasca durant la pandèmia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda