Arts escèniques

Sarrià, Fornells i Cervià enceten l’Emergent 2020

Del 25 de juny al 4 de juliol la quinzena edició del Festival Emergent portarà les arts en viu als pobles de Sarrià de Ter, Sant Gregori, Cervià de Ter, Vilablareix, Fornells de la Selva i Madremanya. L’esdeveniment seguirà tots els protocols establerts per lluitar contra la pandèmia de la Covid-19 i els seients es distribuiran per grups segons ordre de compra. Les entrades de Cervià de Ter i Madremanya ja estan exhaurides.

La programació, formada per espectacles de petit format i curta durada, s’enceta demà a Sarrià de Ter amb les actuacions de Koko-Jean & The Tonics, Pau Alabajos, Cia. Anna Confetti i Yldor Llach. A Fornells de la Selva, divendres, es podran veure i escoltar Ferran Palau, David Mauricio, Pere Rafart, Cia. Helena Canas & Marc Lapuerta. I a Cervià de Ter, dissabte, Judit Nedermann, Sr. Marcel·lí i Sr. Bohigues, Halldor Mar i Maria Villate. I la setmana que ve, més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia