Música

notes al parc

La Devesa, un escenari privilegiat a l’aire lliure

L’Ajuntament de Girona, a través de La Marfà i de la Fundació Auditori Palau de Congressos, organitza una nova edició de Notes al Parc, el cicle de música en viu al parc de la Devesa, que es va obrir el dia 1 de juliol amb el Trio Capmany i inclou un total de catorze concerts gratuïts a la plaça de les Botxes, un dels racons amb més encant de l’emblemàtic parc gironí. Com ja és norma a tot arreu aquest estiu, per controlar l’aforament cal reservar prèviament les invitacions, al web del cicle o a les taquilles de l’Auditori i el Teatre Municipal.

El cicle va continuar aquest dissabte 4 de juliol amb l’actuació de Luw, el nou projecte del gran guitarrista Lluís Costa (Barri Baix, Psychoine, Kitsch...). La diversitat sonora i l’aposta pel talent de proximitat són dos dels trets característics d’aquest cicle adreçat a tot tipus de públics. Al juliol també hi actuaran Joina (dia 8), Mos Azimans (11), Ramon Bassal & Marc Piqué (15), Xavier Calvet (22), la Jove Orquestra de les Comarques Gironines (25) i The Altist Viola Quartet (29).

Durant el mes d’agost la programació de Notes al Parc es completarà amb Bigblack Rhino (12), Les Anxovetes (16), David Mauricio (19), Paula Grande (22), Girona Jazz Project Big Band (26) i el duet format pel baríton Oriol Mallart i la intèrpret de clavicèmbal M. Àngels Pardàs (29), que “proposen un viatge per les cançons de compositors molt diversos com Purcell, Bach, Mozart o Hahn, des del barroc fins al segle XX”. Un viatge extensible al XXI, en aquest Notes al Parc 2020.

NOTES AL PARC De l’1 de juliol al 29 d’agost girona.cat/notesalparc


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda