Altres

Barcelona impulsa el consum cultural

L’edifici Disseny Hub va acollir la presentació de la iniciativa Bonus Cultura , un projecte per incentivar l’activitat econòmica cultural i el consum de cultura. El van presentar els regidors de l’Ajuntament de Barcelona Jaume Collboni, Joan Subirats i Xavier Marcé. Collboni va destacar que pocs ajuntaments posen mesures d’aquesta mena a disposició dels ciutadans. L’Ajuntament de Barcelona posarà en circulació 200.000 abonaments des del 13 de juliol fins a final d’any per bonificar la despesa en cinema, espectacles de música i arts escèniques i llibres, amb l’objectiu d’impulsar el consum de la ciutadania i l’activitat empresarial vinculada a les indústries culturals.

El total de la inversió serà de dos milions d’euros, provinents del fons extraordinari de recuperació de l’economia a Barcelona creat a través del Centre de Coordinació de la Resposta Econòmica, activat per l’àrea econòmica arran de la crisi de la Covid-19. Es tracta d’un abonament cultural, vàlid per a tots els espais culturals de Barcelona, per a la compra de llibres i entrades de cinema, espectacles escènics i concerts. L’usuari del val paga 30 euros –més 1 euro de despeses de gestió– i l’Ajuntament n’hi afegeix 10. No hi ha límit de compra de Bonus Cultura per usuari, ni tampoc per utilitzar-ne més d’un en una mateixa compra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona