Arts escèniques

La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal serà de màxims feta amb els mínims

La XXV Edició mantindrà una programació repartida en tres dies, del 4 al 6 de setembre, amb una vintena de companyies i un total de 25 espectacles

La XXV Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà es farà i manté a la programació totes les companyies catalanes i de l’Estat espanyol que s’havien contractat abans de la pandèmia de la Covid-19. El certamen es farà del 4 al 6 de setembre després que la crisi sanitària obligués a canviar de dates. En total, han programat 25 espectacles a càrrec d’una vintena de companyies, una de les quals internacional. La portaveu de la Fira del Circ al Carrer, Eva Gasull, destaca que no és la fira que “haurien desitjat” per aquest any que marca el quart de segle de celebració, però subratlla la importància de tirar endavant les propostes culturals. “Oferirem un festival de màxims amb els mínims recursos”, assegura Gasull.

Clown, acrobàcies, malabars, trapezi, aeri, equilibrisme, diàbolo, malabars, música o tallers són algunes de les disciplines artístiques que formen la programació, que anirà a càrrec de companyies com ara la francesa Cirque Entre Nous, que oferirà l’espectacle inaugural. També hi seran Júlia Campistany, Carla Farreny, Mortello & Manzani, Los Herreita, Xampatito, Silver&Gold, Mireia Miracle, Yldor Llach, Eddie Eighties, Cie. Nueveuno, Cia. Vaques, Cia. La Bleda, Fernando Pose, Ganso, Circ Vermut, Agnes Breaker, Dukto i Uparte Circo.

L’excepcionalitat de la situació farà que els espectacles s’ofereixin de manera presencial, en espais amb aforament limitat i amb control d’accés. Això implicarà que una part dels espectacles puguin ser seguits massivament en línia i en directe per xarxes municipals (canals de Youtube i Facebook de l’Ajuntament i de la Fira de Circ al Carrer) i per Televisió Costa Brava.

Tot i això, un nombre reduït de públic hi podrà ser presencialment, seguint sempre totes les mesures i els protocols establerts en matèria de seguretat i higiene. Els espectadors que vulguin ser-hi presents hauran d’inscriure’s prèviament i de manera gratuïta a través del web de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà. Si, d’una banda, sempre existeix l’opció d’assistir-hi gratuïtament, en el moment de la reserva s’oferirà fer una donació voluntària suggerida o una taquilla inversa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

El Centre Cultural de Pineda confirma el pas al costat en l’organització del festival

PINEDA DE MAR
girona

El Festival Acoustic Vell celebra l’edició XXVI

Girona
cinema

‘Traca’ i ‘Anhel de llum’ guanyen el festival de curts en català d’Òmnium

bArcelona
Crítica

Inefabilitat i sublimitat

música

Dusminguet farà un concert de comiat el 22 de juny a les Borges Blanques

Barcelona

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA