Música

El Jamboree, obligat de nou a tancar

La represa de la programació a les sales del grup Mas i Mas –Jamboree, Tarantos i Moog, totes a Barcelona– va tornar ahir a quedar anul·lada després de les mesures anunciades divendres passat pel govern espanyol relatives a l’oci nocturn i a la música en directe. Joan Mas, director del grup, lamentava ahir en declaracions a ACN que la gent “no pugui entrar al Jamboree amb separació i mascareta però sí a un bar”. Mas denunciava ahir la “falta de respecte i el menyspreu” de l’administració, xifrava en 700.000 euros les pèrdues que arrosseguen les sales del grup i criticava que se’ls hagués permès obrir i després obligat a tancar. “El respecte per part de totes les institucions és increïble”, va lamentar.

El nou tancament, ahir, dels tres locals no va evitar, però, que el Jamboree obrís les celebracions del seu 60è aniversari amb un concert del grup Sabor Cubano a la plaça Reial, que van poder gaudir una cinquantena de persones assegudes i unes quantes més dretes, respectant sempre les distàncies de seguretat. El promotor va subratllar que era una “festa molt gran” que el primer club de jazz de l’Estat fes 60 anys i va destacar que es comptava amb una programació molt potent finalment anul·lada per la pandèmia. Els concerts gratuïts a l’aire lliure duraran fins al 6 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia