Cinema

A la pantalla, a cops de pal

Ivan Mulero adapta a websèrie el còmic ‘Tigre callejero’, d’Ertito Montana

El Lift Off dels estudis Pinewood l’ha nominat a millor pilot de sèrie i a millor director

El dibuixant i guionista Ertito Montana (Sicarios) va imaginar com seria un còmic escrit per Quentin Tarantino evocant les pel·lícules de sèrie B de les dècades dels setanta i vuitanta amb un tipus com Charles Bronson com a protagonista. El resultat va ser Tigre callejero, un tebeo violent i descarnat amb diàlegs fins i afilats. Està protagonitzat per un misteriós personatge –vestit amb una jaqueta de cuir i un casc de moto, armat amb un bat de beisbol– que busca venjança i només sembla tenir un objectiu: assassinar membres de les organitzacions criminals de la ciutat.

Ara aquest thriller violent amb acció a dojo i molta diversió es trasllada a la pantalla en format de websèrie gràcies a l’adaptació del realitzador Ivan Mulero, que també exerceix de coguionista juntament amb el mateix autor del còmic de culte. El projecte, una producció de The Kloscara Co., manté fidelitat a l’obra original en un format de sèrie que es podrà veure a través del mateix web amb l’estrena prevista per al mes de novembre. Talment com el còmic es va concebre, aquest projecte també és possible a la producció independent, en aquest cas finançada completament per fans i mecenes que, en tan sols 18 dies dels 40 proposats, van completar les aportacions de la campanya de micromecenatge que es va impulsar.

Uns pocs, els que més hi van aportar, fins i tot participaran en la sèrie, de la qual ja s’ha rodat el capítol que esdevé de pròleg i que es va rodar els primers dies des desconfinament en un bar de Rubí (el Sant Patrick’s) aplicant totes les mesures de salut exigides. La preproducció es va fer al llarg del confinament.

Una de les particularitats de la sèrie és que tots els intèrprets són especialistes de l’acció (stunts) que demostren tenir grans dots interpretatius, com es pot comprovar al tall que apareix al web de la plataforma Verkami . També hi ha anunciats cameos de famosos.

El pla de rodatge portarà que es rodi en localitzacions de Girona, Ulldecona (Osona) i Rubí. Un dels primers incentius és que Tigre callejero ha estat nominat al Lift Off dels estudis Pinewood (Regne Unit) en les categories de millor pilot de sèrie i millor director. Ivan Mulero, entre d’altres, ha dirigit els curts Camisa de fuerza, Hoy me ha pasado algo muy bestia, Orion i Hestia, videoclips per als grups Buhos i A Sound of Thunder, i els llargmetratges Ticket i Peixos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Josep Maria Sebastian: “Tots els crims són de proximitat... per a algú segur”

campdevànol
música

La cantant kurda Aynur Dogan encapçala el FIMPT de Vilanova i la Geltrú

vilanova i la geltrú
MÚSICA

La periodista empordanesa Georgina Arnau debuta en la música com Genna amb ‘El pacte’

castelló d'E.
art

El ‘Bestiari’ de Carlos Casas porta a Venècia sons i imatges d’onze parcs naturals catalans

venècia
Crítica

Quant n’hem d’aprendre!

música

Cala Vento guanya amb ‘Casa Linda’ els Premis Min al millor disc de rock i al millor disc de l’any

torroella / figueres
guardó

Raimon rebrà el Premi Prat de la Riba 2024 de l'IEC la diada de Sant Jordi

barcelona
Cultura

Mor Feliu Trujillo, prestigiós ceramista artístic d’Esparreguera

TEATRE

Gorina trasllada a ‘Ifigènia’ el dolor de totes les dones sacrificades

BARCELONA