Altres

Creen a Olot un club que premia el consum de cultura

Societat Anònima oferirà als seus socis descomptes d’un mínim del 25% i venda preferent en les entrades

L’Institut de Cultura d’Olot vol fer front a la crisi en què la pandèmia ha sumit el sector cultural amb una mesura decidida i engrescadora: la creació d’un club per estimular i premiar el consum de cultura dels socis per mitjà d’importants descomptes i venda preferent en les entrades, entre altres avantatges. Batejada com Societat Anònima, aquesta iniciativa ha de servir per reconèixer la fidelitat del públic que consumeix productes culturals de manera habitual i animar-nede nou a interessar-s’hi, segons han explicat els promotors.

Qualsevol persona se’n pot fer membre per mitjà d’un pagament únic de 25 euros (5 en el cas dels joves menors de 25 anys o dels estudiants de música i teatre), a través del web olotcultura.cat , a la taquilla del Teatre o a Can Trincheria. Aquest abonament dona dret a ser membre de la Societat Anònima durant un any (fins a l’agost del 2021) i a gaudir d’un descompte de com a mínim el 25% en tots els espectacles organitzats per l’Institut de Cultura d’Olot, a més de la venda preferent per adquirir les entrades dels espectacles que els interessin uns dies abans que la resta del públic. Altres avantatges són la reserva de seients a les primers files en espectacles no numerats o el dret a accedir a activitats exclusives per a membres. Tots els membres rebran de regal una serigrafia de l’Estudi Gràfic Vis a Vis.

Les persones interessades poden adherir-se a Societat Anònima d’Olot Cultura a partir de dijous que ve, 3 de setembre i adquirir entrades als espectacles que desitgin de manera preferent fins al dia 15 del mateix mes, abans que s’obri la taquilla al públic general. A causa de la Covid-19, aquesta temporada la venda d’entrades només serà on línia, a través del web www.olotcultura.cat. De fet, el cartell de la nova programació es presenta amb una imatge molt gràfica: el model olotí Albert Villaplana resistint-se a l’ofec.

L’Institut de Cultura d’Olot ha programat per a aquesta tardor més de 150 activitats, entre espectacles de dansa, teatre i circ, exposicions i xerrades que inclouen l’a transformació del Sismògraf en dues jornades de dansa, el 20 de setembre i el 3 d’octubre.

LA XIFRA

150
activitats
tindran lloc aquesta tardor a Olot, entre espectacles de dansa, teatre i circ, exposicions i xerrades.

Tornen els cartells de Cigarrillos París

Una de les exposicions més destacades de la temporada és la que el Museu de la Garrotxa dedicarà, a partir de dissabte que ve i fins al gener, a l’important fons de cartells que van concórrer als concursos de Cigarrillos París, convocats el 1901 i 1902 per l’industrial olotí Manuel Malagrida. La col·lecció, que ja va ser exposada els anys 1995 i 2013, es presenta ara amb el títol Cigarrillos París i la publicitat moderna, i l’ha comissariada Ricard Mas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona