Altres

Creen a Olot un club que premia el consum de cultura

Societat Anònima oferirà als seus socis descomptes d’un mínim del 25% i venda preferent en les entrades

L’Institut de Cultura d’Olot vol fer front a la crisi en què la pandèmia ha sumit el sector cultural amb una mesura decidida i engrescadora: la creació d’un club per estimular i premiar el consum de cultura dels socis per mitjà d’importants descomptes i venda preferent en les entrades, entre altres avantatges. Batejada com Societat Anònima, aquesta iniciativa ha de servir per reconèixer la fidelitat del públic que consumeix productes culturals de manera habitual i animar-nede nou a interessar-s’hi, segons han explicat els promotors.

Qualsevol persona se’n pot fer membre per mitjà d’un pagament únic de 25 euros (5 en el cas dels joves menors de 25 anys o dels estudiants de música i teatre), a través del web olotcultura.cat , a la taquilla del Teatre o a Can Trincheria. Aquest abonament dona dret a ser membre de la Societat Anònima durant un any (fins a l’agost del 2021) i a gaudir d’un descompte de com a mínim el 25% en tots els espectacles organitzats per l’Institut de Cultura d’Olot, a més de la venda preferent per adquirir les entrades dels espectacles que els interessin uns dies abans que la resta del públic. Altres avantatges són la reserva de seients a les primers files en espectacles no numerats o el dret a accedir a activitats exclusives per a membres. Tots els membres rebran de regal una serigrafia de l’Estudi Gràfic Vis a Vis.

Les persones interessades poden adherir-se a Societat Anònima d’Olot Cultura a partir de dijous que ve, 3 de setembre i adquirir entrades als espectacles que desitgin de manera preferent fins al dia 15 del mateix mes, abans que s’obri la taquilla al públic general. A causa de la Covid-19, aquesta temporada la venda d’entrades només serà on línia, a través del web www.olotcultura.cat. De fet, el cartell de la nova programació es presenta amb una imatge molt gràfica: el model olotí Albert Villaplana resistint-se a l’ofec.

L’Institut de Cultura d’Olot ha programat per a aquesta tardor més de 150 activitats, entre espectacles de dansa, teatre i circ, exposicions i xerrades que inclouen l’a transformació del Sismògraf en dues jornades de dansa, el 20 de setembre i el 3 d’octubre.

LA XIFRA

150
activitats
tindran lloc aquesta tardor a Olot, entre espectacles de dansa, teatre i circ, exposicions i xerrades.

Tornen els cartells de Cigarrillos París

Una de les exposicions més destacades de la temporada és la que el Museu de la Garrotxa dedicarà, a partir de dissabte que ve i fins al gener, a l’important fons de cartells que van concórrer als concursos de Cigarrillos París, convocats el 1901 i 1902 per l’industrial olotí Manuel Malagrida. La col·lecció, que ja va ser exposada els anys 1995 i 2013, es presenta ara amb el títol Cigarrillos París i la publicitat moderna, i l’ha comissariada Ricard Mas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona
música

Twenty One Pilots actuaran al Palau Sant Jordi l’abril vinent

Barcelona
ART

Estudien si la part superior del mosaic de la Casa Navàs també és de Joaquim Mir

REUS
art

Mor Richard Serra, l’escultor monumental

barcelona