Llibres

Entrades telemàtiques per assistir als Bertrana

La Fundació Prudenci Bertrana ha posat en marxa un sistema d’enviament d’entrades telemàtiques, amb codi QR i assignament de seients per complir els protocols, per adjudicar les 592 localitats, en seients alterns, previstes a l’acte de lliurament dels Premis Literaris de Girona, el dimarts 22 de setembre a l’Auditori. Les invitacions es poden sol·licitar enviant un correu electrònic a secretaria@premisliterarisdegirona.cat. Les entrades es distribuiran, també per correu electrònic, els dies 17 i 18 de setembre. Com a novetat, s’ha convidat els clubs de lectura de les biblioteques públiques de les comarques gironines, així com també professors i alumnes de literatura.

L’acte literari (20 h) serà presentat per la periodista Anna Guitart i hi actuarà Cor de Teatre. Durant l’acte es lliuraran els premis Prudenci Bertrana de novel·la, a Núria Esponellà; Miquel de Palol de poesia, a Maria Josep Escrivà; Carles Rahola d’assaig, a Xavier Febrés, i Ramon Muntaner de novel·la juvenil, a Ruth Tormo. Els llibres guanyadors ja es podran adquirir al final de l’acte. També s’hi faran públics els veredictes dels premis Cerverí, de lletres de cançó, i Lletra, per a projectes digitals sobre literatura catalana i experiències didàctiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda