Música

Springsteen editarà un nou disc a l’octubre

Bruce Springsteen publicarà el 23 d’octubre el seu vintè disc d’estudi, Letter to you, gravat amb The E Street Band al seu estudi de Nova Jersey, del qual ahir es va llançar un primer single amb el mateix títol. Enregistrat amb el seu productor i bon amic Ron Aniello, mesclat per Bon Clearmountain (The Rolling Stones, Bon Jovi) i masteritzat per Bob Ludwig (Led Zeppelin, Queen), Letter to you ha estat presentat per Sony Music com “un àlbum de de pur i autèntic rock, amb el mític so orgànic i directe característic de la banda de la seva vida”, amb la seva parella, Patti Scialfa, i el guitarrista Nils Lofgren.

En el nou disc, Springsteen inclou nou temes escrits recentment i tres cançons dels anys setanta ja conegudes pels seus seguidors més fidels, però inèdites en la seva discografia oficial: Janey needs a shooter, If I was the priest i Song for orphans.

Bruce Springsteen, de 70 anys, afirma sobre el nou treball: “M’encanta el disc, estic feliç per com ha quedat la part emocional que hi ha impresa. El vam gravar en només cinc dies i va resultar ser una de les millors experiències de gravació que he tingut en la meva carrera. El so de l’E Street Band tocant al meu estudi completament en viu i sense regravacions és espectacular: una cosa que mai no havíem fet.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen