cultura

L'editorial Bromera publica el primer llibre per a joves de l'escriptor angloindi Salman Rushdie

Es tracta del primer llibre escrit per a joves, de l'escriptor angloindi Salman Rushdie, que Bromera acaba de publicar en la col·lecció «Esfera».

La novel·la planteja la història del fill del contacontes més brillant i reconegut de l'indret en que s'hi planteja la història. Tant és així que tothom el coneix com l'Oceà de les Idees.

La mare d'Haroum —que així s'anomena el personatge principal— decideix abandonar-los per algú menys fantasiós i son pare, destrossat, cau en el forat del silenci.

El protagonista haurà d'iniciar un fantàstic viatge cap a l'Oceà dels Corrents de les Històries, si vol retornar-li el do de la paraula. Acompanyat d'uns singulars amics, haurà d'enfrontar-se als perills que amaga l'obscuritat i el silenci, en aquesta obra coneguda sota el títol d'Haroun i el mar de les històries.

Salman Rushdie (Bombai, 1947) és l'escriptor amb més renom dels representants de la literatura angloíndia, autor de deu novel·les i d'un recull de contes, a més de diversos llibres de no-ficció. El seu estil intel·ligent, que barreja la tradició màgica de la narrativa oral amb les tècniques de la novel·la moderna, ha influït en tota una generació de narradors. A Bromera ha publicat el seu llibres més guardonat, Els fills de la mitjanit i l'exuberant L'encantadora de Florència.Ara ens arriba aquest títol per a joves elogiat per la crítica internacional.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia