Música

Els somnis s’enlairen

El grup de música familiar Els Atrapasomnis publica el llibre-CD ‘Anem amunt!!!’, amb un missatge de cooperació i ritmes diversos

El grup cellerenc de música familiar Els Atrapasomnis fa “un pas endavant molt important” amb la publicació del seu segon treball, un llibre-CD titulat Anem amunt!!!, que presentarà demà, amb la formació completa de vuit músics, a la sala La Mirona de Salt (17.30 h). Aquesta presentació estava prevista per a l’abril passat, però es va haver d’ajornar, com el llançament del disc, que el grup va gravar a finals del 2019 al Soundclub Studio. Aquest estiu, Els Atrapasomnis han hagut d’anul·lar unes 70 actuacions arreu del país.

Amb el cantant Jordi Masferrer i el guitarrista Pau Boïgues com autors de totes les cançons, Els Atrapasomnis són també Malva Vila, veu i teclats; Anna Fusté, baix; Lídia Rodríguez, trompeta; Clàudia Rostey, trombó; Manel Cerdà, saxo, i Marc Sánchez, bateria, més les col·laboracions puntuals de David Benítez al contrabaix i Xevi Puig a les percussions. Avui també tindran com a convidat el guitarrista Lluís Costa.

Les 14 cançons del nou disc –més alguna recuperada de L’hora dels somnis (2017)– s’interrelacionen amb el conte escrit i il·lustrat per Lu Garriga: la història d’un savi enamorat de la Lluna que li envia un missatge d’amor dins d’una ampolla, i li va parar a l’ull!

Cançons d’estils molt diversos com ara En Rock el Cargol, La Marieta Discoteca , El lloro Tomàs i El savi Magí –amb la veu de Marta Pérez– presenten els personatges d’una història amb un missatge de força i de cooperació, de treball en comú per superar l’adversitat i anar sempre amunt. I per enlairar-se, res com el globus aerostàtic de 5 metres que hi ha a l’escenari. Avui, La Mirona s’obrirà a les 17 h i hi haurà tallers de pintar cares i altres activitats. Una part de la recaptació serà per a l’ONG Options Catalunya-Nepal .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Cinema

El BCN Film Fest obre portes i espera Meg Ryan

barcelona
Mònica Soler Ranzani
Novel·lista

“Faig ficció, però em preocupa molt la versemblança”

Barcelona

Model i artista amb final feliç

Barcelona
ARTS EN VIU

Ròmbic produeix un ‘site specific’ amb 10 titellaires pel seu desè aniversari

BARCELONA
sant feliu de guíxols

Dani Fernández, La Oreja de Van Gogh i Nil Moliner, al 2n Idilic Festival

sant feliu de guíxols
mostra

Nova exposició permanent a la Fundació Josep Pla de Palafrugell

Palafrugell
Crítica

Lloança al gran misteri

Besalú

El Festival de Música de Besalú s’avança a la primavera

Besalú
TEATRE

El Poliorama reivindica Gómez de la Serna i Valle-Inclán amb un cabaret

BARCELONA