Cultura

Quinze obres, a la Campanya de Teatre Amateur

Les obres triades es podran veure arreu de les comarques gironines el 2021

La Campanya de Teatre Amateur, impulsada per la Fundació Casa de Cultura de la Diputació i la Federació Teatral Amateur Gironina (FTAG), ha triat 15 obres per al catàleg ofert als ajuntaments gironins amb vista al 2021.

Les obres són Mentiders, de Guspira Teatre; Tics i tocs, d’Elenc Santperenc; Tartuf, de Safreig Teatre de Salt; Litus, del Grup de Teatre Cassanenc; El florido pensil, de la Laguna Teatre de Sils; Línies obertes, del Grup de Teatre de Sant Hilari Sacalm; 13 i dimarts, de La 113; A(mor)t Cia, de Theatrum Mundi; Abismes, d’Increixendo; Que sigui l’últim cop, de Preludi; Theresienstadt, de Cràdula Teatre; No hi ha lladre que per bé no vingui, de TQuatre; Mamaaa!!!, de Teiatròlics; L’art de la comèdia, de la Gespa, i Terapèutic, del Teatre Centre d’Arbúcies. El jurat ha estat format per Isidre Ferrándiz (El Galliner), Martí Peraferrer (FITAG), les actrius Meritxell Yanes i Maria Àngels Buisac, i Daniel Sancho (FTAG).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.