Cultura

Pedro Burruezo, avui en ‘streaming’ des de la Casa de Cultura

Pedro Burruezo & Nur Camerata presentarà avui el seu últim disc, Al Andalus s. XXI (Satélite K), en un concert en streaming al canal de Youtube de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona. Per poder accedir al concert s’ha de comprar l’entrada (3 euros) en el lloc web www.casadecultura.cat , i durant el dia d’avui els espectadors rebran les instruccions per veure’l.

Burruezo aprofundeix en la música i la mística de les cultures que convivien a la península a l’edat mitjana, des d’una perspectiva actual. La Nur Camerata inclou Maia Kanaan (viola, cors), Jordi Ortega (violoncel, cors), Robert Santamaría (kanun, santur, percussions, viola de roda) i Teo Larrosa (flauta). Burruezo ha participat en el migmetratge El llenguatge secret de les plantes, d’Àlex Trincado: el retorn d’un trobador a la vida en harmonia amb la natura. S’ha presentat al Festival Suncine de cinema mediambiental.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.